22 Temmuz 2010 Perşembe

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe: Kafada Kurt Var Şeytanlık Var

Bu soldaki fotoğraf derbinin ardından çekildi, rivayete göre otobüs trafikte kalınca taraftar oyunculardan imza almak istemiş, bizim topçulardan moral bozukluğu (!) sebebiyle red etmiş, daha sonra kaptanımız Arda aşağıya inip konuyu anlatırken taraftarlar ona küfretmiş Arda'da çıldırmış falan fişmekan, 88 doğumluyum ilk hatırladığım takım kaptanı Bülent Korkmaz'dı daha sonra Hakan Şükür ikisinin de şu raddede çekilmiş bir fotoğrafını görmedim özellikle Bülent bu hale gelmek için çok müsait idi ama gelmedi.

Peki niye bu hale geliyor bu adam, yada ben maçı izlerken başıma ağrılar girmesinin sebebi nedir. Kafada öyle bir kurt var ki, şeytan var ki maçın 76 dakikasını 10 kişi oynamasına rağmen en az 6 7 tane net gol pozisyonu olmasına rağmen topu 3 direk arasına vuramıyor, takımın üstünde ki cenabetlik öyle bir sinmiş ki kadroda 6-7 tane yeni topçu olmasına rağmen bu durum değişmedi.

Fenerbahçe açısından ben pek umutlu değilim eğer 1 haftaya düzeltemezler ise benim tanıdığım young boys 2 3 gol atabilir fenerbahçe'ye demedi demeyin ey dostlar!

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails