8 Eylül 2010 Çarşamba

Türkiye 3-2 Belçika : Yine Van Buyten


Yapma Hiddink bizde kalp var baş ağrısı var böyle maç yaşatma bir daha.

Tamam abi bu bünyeler Avrupa Şampiyonası denen mucizeler bütününü gördü de o ayrı bu ayrı, biliyorum, diyorsun ki sen ne anlarsın futboldan, modern futboldan özellikle, çok anlarım abi çok.

Maçın yorumcusu rıdvan bile benim söylediklerimi tekrar eder o kadar, tek farkımız ben burda zevkine yazarım o 1 milyon dolar alır.

Maç nasıl mı geçti gelin bir bakalım, bu kadroyu Hiddink çıkardıysa eğer onda da bunama belirtileri başlamış bunu söyleyeyim peşinen, kendi evinde geri yaslanmış bir türkiye üstelik rakip mahalle bebelerinden oluşan belçika- efendim, hadi lan hepsi premier lig de fransa lig 1 de oynuyor sesleri mi geldi- abi kaç tane adam geldi gitti sadece Galatasaray'dan örnek vereyim premier lig ve fransa ligi için, Elano, Santos,Jo,Xavier hangisi bizim ligde etki yaptı hiç biri.

Üstelik bu adamlar united chelsea liverpool'da oynamıyor, city, everton gibi takımların oyuncuları zaten ona benzer bir adam bizdede var stoke'da oynuyor hemide fark yok geçiniz.

İlk yarı tam eziyet, sanki Galatasaray oynuyor Emre dışında. Aurelio Sarp moda bağlamış umut yok bu adamı oynatıp Necip'i kesmeyin en kötü Necip bu işi yapar garantisini veriyorum. İlk yarının ortasında ustam Emrullah Köktemir dönüyor bir korner sırasında '' Oğlum gol yersek bu futbolla çıkaramayız'' ben daha bir şey demeden Onur'un çıkmadığı topa Van buyten kafayı vurdu ve içerde. Usta'ya büyük tepkiler var Kent'te ama en son suçlanacak kişi o. İlk yarı onların önde basması bizim şişirmemiz ve tek atağımız- tuncay kafa vurmayı artık öğren be abi futbolu bırakacan nerdeyse- ile son buldu.

İkinci yarı oyunun dönmesi için yapılacak hamle belli, Aurelio ve Selçuk İnan'ın çıkması gerekiyor, bakıyoruz tek çıkan selçuk ''Olsun'' diyoruz 10 deyip batmış ortak misali. Semih'in oyuna girmesi tuncaya, hamite herkese yaradı, ismail'in soldan kestiği ortaya önce ayağının içiyle vurdu hamit baktı kaleci inatçı Allah ne verdiyse sol ayağıyla vurdu ve 1-1, semih'in golü de benzer gelişti soldan sabri taşıdı defansın hatasından önünde kalan topu kaleye göndermek kaldı. Vincent Kompany mal adam abi tuncay ondan topu kapınca çift daldı oyundan atıldı, bir defans oyuncusunun en son yapacağı şey, 10 kişi kalmış rakip maç bitti ! hadi lan biz türkiyeyiz öle hemen biter mi.

Onur bu sefer çıkmaması gereken bir topa nerdeyse 18 dışı çıktı kaleden van buyten yine shevchenko misali yine van buyten 2-2 ne pislik adammış be!

Sabri çıktı abi küfrün bini bin para gökhan niye 11 başlamaz anlamak mümkün değil. Aynı gökhan çok akıllı bir pas çıkardı arda(can) pilaseyi koydu 3-2, evet artık maç bitebilir 20 milyon insanı kalp krizi moda soktuk yeter.

P.S Fellaini büyük ama çok büyük orospu çocuğusun

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails