22 Aralık 2019 Pazar

Arsızlık



Geçen haftanın ardından bu takımdan artık bir beklentimin olmaması yazının başlığının sebebi, zira kötü futbol arsızı olduk hamdolsun...



Evet yanlış görmediniz, Selçuk kaptan ilk 11'de hemde fiziksel olarak çok daha iyi olduğu zamanda bile (Mancini dönemi) oynayamadığı ecnebilerin Regista olarak isimlendirdiği pozisyonda konumlanmış. E tabi bu 11 'i görür görmez tüm whatsapp Galatasaray grubuna Galatasaray'ın gol yiyeceğinin %100 olduğunu hatta 2 tane yemesininde %90 olduğunu yazıyorum. Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok Fiko dediğinizi duyar gibiyim. Evet bu hepimizin aşikar bir biçimde gördüğünü canım hocamız ne yazıkki farkedemiyor.

Beklendiği gibi hemen maçın başında farzımızı yapıyor Jerome'dan golü yiyoruz, ancak akabinde birazda şansla skoru 1-1'e getiriyoruz. İlk devre rüzgarında arkamızda olması ve Göztepe'nin orta sahayı hızlı geçmemize müsaade etmesiyle cılızda olsa pozisyonlar buluyoruz. Haftalar sonra oyun en azından akıyor gibi gözüküyor. Ancak 2. devre gerçek dünyamıza geri dönüyoruz, fiziksel olarak biten Selçuk kaptanın önderliğinde sayısız pas hatası yapıp bir korner dönüşünde Belhanda'nın Halili düşürmek istememesi ile kalemizde golü görüyoruz. Burada Belhanda'ya artık kızamıyorum adam en azından geri koşmuş o kadar takımın geri kalanı gibi ilerde kalmamış. 2-1'den sonra mucize eseri Göztepe kontralarında gol yemiyoruz ve tek isabetli şutumuzu ofsayttan çektiğimiz maçtan 2-1 mağlup ayrılıyoruz.

Maçtan sonra pişkinlik seviyemiz iyice artıyor, Fatih hocam iyice şerbetlendiğinden, bu maçta yakalanabilecek her pozisyonu yakaladığımızı söylüyor ve sınanıyoruz diyor. Evet hocam cidden sen bizi sınıyorsun !

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails