28 Aralık 2019 Cumartesi

Kış Güneşi



Sorun bende galiba, takım kadrosunu görünce bir şey hayal etmeyince hatta takımın gol atamayacağını düşünce takım galip geldi. Acaba Antalyaspor çok kötüydü ondan mı? ama Ankaragücüde çok kötüydü... Galiba bir saman alevi izledik, bu kış güneşi içimizi ısıtır mı?


Gerçekten hiç bir şey hayal ettirmeyen şu yukarıdaki kadroyu görünce, fm oynamaya devam edip radyo gibi maçı dinlemek vardı aklımda, taa ki maçın başlama vuruşunda babamın maçı izlemek istemesiyle bu imkansız hale gelene kadar.

Evet bu sezonki 20 küsürüncü maç, ve 45 dakika gerçekten güzel futbol izledik, bunda orta sahanın dinamizmi de etkiliydi, mariano'nun olması gerektiği atletizmde olması da etkiliydi, falcao'nun rakip savunmayı gezdirmesi de etkiliydi.

Ceza sahasına çok adamla girdiğimizi görmek gerçekten mutlu eden en önemli unsurdu, Taylan bunu kendine şiar edinmiş gibi bol bol Falcao'nun yanına sokulup forveti 2 'ledi. Yine Falcao'nun orta sahaya yaklaşıp rakip savunmayı öne çıkarttığı anlarda Soso ve Ömer Bayram half spacelere güzel koşular attı, Seri 'de Allah var sezon başında ondan beklediğimiz pasları bam bam attı.

Süper bir ilk devre 3-0 ile biterken 2. devre geçen her dakikada ağırlaşan zeminle beraber bizimde pilimiz bitti. Her maç olduğu gibi rakip üstümüzü baskı kurmuş ve gol bulma ihtimalini arttırırken önce Babeli ardından Taylanı savunma arkasına kaçırarak 2 gol daha bularak bu sezon ilk kez 5 lemiş olduk.

Antalyaspor çok kötü takım eyvallah ama bu sezon ne kötü takımlara ne rezil toplar oynadığımızı düşünürsek bu maçı makbul görüyorum. Bu maçtan çıkarılacak sonuçlarda bellidir;

-Belhanda, Babel, Selçuk İnan gibi ağır oyuncuların bu takımda yeri yok
- Atletik bekler olunca oyunun boyutunun ne kadar değiştiği ortada
- Ceza sahasına ne kadar adam sokarsan gol atma ihtimalin artıyor ya Taylan'da ısrar edilmeli ya daha kalitelisi getirilmeli

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails