12 Haziran 2010 Cumartesi

Dünya Kupası 1. Gün


Dünya Kupası 2010 Güney Afrika-Meksika maçı ile açıldı. Maçı yoğun vuvuzela sesi altında izledik, düşündüğümden daha fazla rahatsız edici bir ses bu vuvuzela tek iyi yanı 20 dakika sonra kulağınızın alışıyor olması.

Gelelim futbola maça meksika inanılmaz hızlı başladı arka arkaya ataklar ile güney afrika kalesinde tehlikeler yarattılar ancak gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise roller değişti afrika baskı kurdu ve golü çıkarmayı başardı ancak defansta yapılan inanılmaz hatalardan bir tanesi marquez tarafından gole çevrildi ve skor eşitlendi maç bu skorla bitti.

Grubun diğer maçında ise fransa-uruguay ile karşılaştı. Maçtan önce emin olduğum tek şey asyalı hakem yönetiminde kırmızı kartın kesin çıkacağıydı ve 81. dakikada gerçekleşti uruguay 10 kişi kaldı. Benim için maç o saatten sonra oldu bir nevi domenech'in katlettiği bir takım var ortada futbol zevki vermiyorlar. Bu arada henry'in vurduğu topun uruguaylı defans oyuncusunun eline çarpıp dönmesi ve penaltı kararı çıkmamasını ilahi adalet olarak tanımlıyorum.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails