12 Haziran 2010 Cumartesi

Dünya Kupası 2. Gün




Öğlen başlayan Yunanistan-G.Kore maçı ile maç programını açtık, beklentim yunanistanın sıkı defans yapıp maçı berabere yada galip kapatması idi ancak maçın daha ilk 10 dakikası dolmadan komşu bizden geçmiş bir hastalık gibi yan toptan golü yedi ve bu dakikadan sonra adeta freni patlamış kamyona döndüler zira baskı kurmayı hiç bilmiyorlar, ikinci yarı freni patlak kamyonu ji sung park denize itti, ve dünya kupasında ilk galibiyet alan takım oldu.

Shakira Arjantin maçında tribündeydi
Günün ikinci maçında arjantin-nijerya ile karşılaştı. Heinze'nin golü ile maçın hemen başında öne geçti arjantin ancak maçta bir terslik vardı arjantin orta sahasının kuvvetli durması gerekirken çözülmüş kıyma gibiydi, nijerya son hamleleri yaparken biraz daha beynini kullanabilse maçın berabere bitmemesi için hiç bir neden kalmayacaktı, arjantin pozisyon bulmadı mı buldu gerek higuan gerek messi inanılmaz derece de heyecanlı ve aceleci davrandılar. Arjantin'in favoriliğini daha bu maçtan siliyorum.

Son maçta kardeşler ingiltere ve abd karşılaştı. Diğer ilk 3 maçtaki gibi 10 dakikada gol geldi, ancak ingiltere üzerindeki lanet devam etti robert green inanılmaz bir hata yaptı üstüne gelen topu elinden kaçırdı top ağlara gitti, çok tempolu oldu maç ancak gerek şanssızlık gerek beceriksizlik maçta başka gol çıkmasını engelledi ve berabere bitti.

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails