10 Haziran 2010 Perşembe

Geçen 2 Gün


Evet proje teslimi interrail hazırlıkları derken son 2 gün bloga bakmaya pek vakit olmadı bu 2 günde neler yaşandı bi bakalım.

Sıcak gündem NBA finalleri ile başlayayım. NBA final serisinin 2. maçını tophanede lakerstr ekibi ile birlikte izledik. Öyle bir ortam oluşması ve hakemlerin fena halde maçın önüne geçmeleri nedeniyle maç aslında 2. planda kaldı benim için akılda kalan performans ray allen'ın 8-7 lik 3 sayı ilk yarı performansı ve maçı toplamda 8 3 sayılık ile bitirmesi ve rajon rondo'nun maçı triple double ile bitirirken aldığı 13 ribaunt ile maçın bu katagoride lideri olması.

3. maçı ise alarmın azizliğine uğrayarak izleyemedim gerek okuduğum recaplar gerekse kısa videolardan anladığım kadarı ile boston maçı 17 sayıdan getirmişken ray allen'ın kaçırdığı boş 3 lük sonra derek 'orospu çocuğu' fisher'ın 3 uzun arasından çıkardığı basket faul maçı lakers'a getirdi.

Bu orospu çocuğu konusu ise farklı NBA'de 3 adet var bunlardan biri lanetime uğrayıp bıraktı Matt Harpring, diğeri halen oynuyor Paul Millsap diğeri malumunuz fisher ne enteresandır 3 oyuncuda utah forması giydi.

Futbol gündemine gelirsek;

Duyurusunu yaptığımız kombine olayında bizzat yer aldık, sabahın ilk ışıkları ile stadın önündeydik uzayan listeler sonrası sabırlar taştı, 4 saatlik bir bekleme sonrası kenmizi numaralıda bulduk harbiden yorulmuştuk, o gün hem tophanenin devamıydı hemde fena bir yağmur yağıyordu, üstelik teslim edeceğim proje henüz hazır değildi.



Kombine dışında türk spor basını halen aynı oyuncular peşinde stoch, bjk'nin teknik direktörü,fenere kim gelecek, belli ki yarın başlayacak dünya kupası onlar içinde ilaç olacak.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails