23 Nisan 2011 Cumartesi

Biten Play-Off Serileri

Matematiksel olarak bitmese de bir cok seride diğer takımların artık havlu attıklarını söyleyebilirim.


1. Chicago Bulls-Indiana Pacers 3-0



Serinin 3 macınıda bir sekilde izledim, seri 3-0 ama gelin görün onu Derrick Rose'a sorun, seri başlamadan önce Bulls'un bir mac kaybetmesinin kendi acısından iyi olucağını söylüyorlardı, Indiana öyle 3 mac oynattı ki 3 macıda kaybetmis moda soktu Bulls'u inanılmaz sertlik gösterdi aslında Jeff Foster ve Tyler Hansbrough gösterdi diyebiliriz. 3 macıda kazanabilirdi Pacers acık olarak yapmadığı süperstarın iyi oyun ortaya koyamaması Danny Granger performansı ile illallah dedirtiyor, roy hibbert'ta ona canak tutuyor ve acıkcası Pacers'ın bir hucum seti yok abi.

2.Miami Heat-Philedelphia 76ers 3-0



Belkide Play-Off'un en cekismesiz serisi budur, 76ers ne yaparsa yapsın büyük 3'lü ile bas edemiyor, zaten 3'nünde potansiyel 60 sayısı var e 3 mac gününde de Allah var Lebron süper oynadı ilk 2 macta Bosh son mactada Wade eslik edince seri bu hale geldi. Fazla söylenecek bir şey yok bence Heat doğu şampiyonu olacaktır.

3. Boston Celtics-New York Knicks 3-0




Serinin buraya gelmesinin nedeni hakemler, ray allen ve knicks 3'lüsü yoksa bu Celtics'in seriyi buraya getirmesine ihtimal yoktu, ilk 2 macta hakemler tarafından baltalanıp, ray allen tarafından cezalandırıldılar ancak madison square garden'da melo ve amare o kadar kötü performans gösterdi ki seri 3-0'a geldi, he Allah var Paul Pierce'da inanılmaz bi oyun cıkardı Ray Allen'a eşlik etti. Tuttuğumuz takım ilk turda veda etti, şezlonglara geciyorum bende

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails