27 Şubat 2010 Cumartesi

Bridge'e ,Terry'e ve Bütün Chelsea'e dair


Maçın bir garip olacağı bahis oranlarından belliydi Chelsea'nin bu kadar açık ara favori gösterilmesi City'i ateşlemiş olsa gerek. Chelsea her zaman ki gibi kontrolü eline aldı ve oynadı Lampard'a golü de attı her şey mavilerin istediği gibi gidiyordu.Ne olduysa bana göre 45. dakikada oldu Arjantinden dönen Tevez golü atınca Ancelotti'nin de kafası karıştı biz izleyenler gibi.
İkinci yarının başında kontra ataktan klasik bir Bellamy golü maçın seyrini değiştirdi artık maviler daha çok risk alıcaktı.
Baskı kurmaya çalıştı Chelsea ama başarılı olamadı 75. dakika da maç fiilen koptu.Belletti ceza sahası içinde topu kaptırdı faul yapmadı ama Hakem penaltı kırmızı kart kombinasyonunu kullanmaya karar verdi Tevez attı maç o anda bitti sonra bir kontra golü daha ve 90. dakika da atılan bir penaltı daha maç böyle bitti.
Teknoloji sağolsun bütün ligleri izliyoruz ve hayretler içine düşüyoruz ya bizim lig çok sert oynanıyor ya da yabancı hakemler penaltı vermeyi seviyorlar..
Böle bir maçtan sonra bile aklımda kalan sahnenin Bridge'in Terry'i görmemezlikten gelmesi ise insan duygularının bir kanıtı galiba...

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails