4 Şubat 2010 Perşembe

Deli Ya ? Vol. 2


3 hafta içinde Man. City Stamford Bridge 'e geldiğinde Terry'i için Offspring-Come Out and Play şarkısı çalıyor olacak . Nedeni ise içinde geçen 'Adamım bana saygı göstermedin, seni dışarı atacaklar', John Terry ile Wayne Bridge'in oluşturacağı ortamı daha iyi bir şarkı anlatamazdı herhalde.

Saygısızlık son dönemde dünyada popülerleşmeye başladı, insanlar saygısızlığı kendileri içi alışkanlık haline getirmeye başlıyorlar ancak tüm dünya'nın gözünün önünde mesleğini icra eden bir adam için hemde İngiltere ve Chelsea kaptanın yapacağı bir şey değil. Özellikle Terry'nin dedikoduları ört bas ediceği yerde yangına körükle gitmesi medya için adeta açık alanda atış talimi gibi bir şey oldu. Bunu bir kere sporcu birinin yapmaması gereken bir şey bu kişinin ülkesinin kaptanı olması beni ilgilendirmiyor, önümüzde sıcak bir Tiger Woods örneği var.

Bridge cephesinde ise Terry'e karşı büyük bir intikam duygusu var. Bu durum takım taraftarlarında yansımış durumda klasik eski politikalar tribünleri etkilemeye devam ediyor.

Terry'nin tarafından düşünüyorumda arkadaş para var şan şöhret var hala neden arkadaşının manitasına sarkarsın anlamak mümkün değil dünyada hatun mu kalmadı?

İngiltere radyolarında çıkan eski futbolcular Terry'nin Chelsea ve İngiltere'deki pozisyonunu zor bir duruma soktuğunu söylüyorlar hatta Wayne Bridge'in karısıyla ilişkisi olan bir kaptanla ne kadar verimli olabileceği takımı nasıl etkileyeceği konuşuluyor.

Sonuç olarak Chelsea klübünün yerinde olsam Terry'e evliliğini kurtarması için izin verirdim ve Terry'siz takımın oynadığına bir bakar gelecek için kararımı bu şekilde verirdim

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails