6 Şubat 2010 Cumartesi

Kayserispor 0-0 Galatasaray : Muamma



Bu kadar tempolu bir maçı bu kadar eziyet çekerek izlemek herhalde sadece Galatasaray taraftarına nasip olur. Birinci sebep Rijkaard'ın oynattığı sistemden gelen paslaşmalar topun sürekli Topal Sarp Uğur Neill Emre arasında dolaşması, hızlı hücüm diye bir tabirin kalmaması , ikincisi Kadir Has stadının zemini, mahallede top oynadığımız arsanın zemini bile daha iyidir tahminim top sürmek imkansız böle bir zeminde doğal olarak bireysel bir şey çıkarmak zor.


Maça gelirsek ilk 30 dakika'dan pek bir şey anlayamadım zira o sırada batak'ta kağıt saymakla meşguldum ama Kayseri sağlı sollu geliyordu onu hatırlıyorum.İlk yarının son 15 dakikasında ise al gülüm ver gülüm oynadık ve Arda'nın pozisyonu dışında pozisyon bulamadık.



İkinci yarının başında Kayseri baskı kurmaya çalışırken 10 kişi kaldı ve film şeridi koptu. O dakikdan itibaren baskı kurmaya çalıştık ama o kadar yavaş hareket ediyorduki oyuncular pozisyon oluşturamıyordu. Elano ve Dos Santos sayesinde bizde 11 kişi oynamıyoruk zaten. Arda'nın çabaları ile 2 pozisyon yakaladık ama biri kaleciden diğeri defanstan döndü.Son 10 dakika sinirler gerildi Saido yerde yatmaya başladı zaman akıp gitti maç bitti.



Maç içinde düşündüm ; Şu hayatta kanser olursam tek nedeni Galatasaray'dır başka hiç bir şeyi bu kadar kafaya takmıorum çünkü...Kafam bozuk Olgun Şimşek'ten Muamma iyi gider

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails