23 Eylül 2019 Pazartesi

Eski Sevgiliden Hayat Öpücüğü

beşiktaş başakşehir ile ilgili görsel sonucu

Hafta içindeki Avrupa Ligi mesaisinin ardından Pazartesiye sarkan fikstürden takımların durumları itibarıyla Beşiktaş-Başakşehir maçını tercih etmiştim, ancak ilk devre uyumamak için kendimi çekirdeğe vermek zorunda kaldım. Öyle ki devre arasında Metin Tekin, Önder Özen ikilisi ilk devre hakkında ne diyecek diye merak ederken Önder hoca " ilk devrede değerlendirilecek bir futbol yoktu" cümlesiyle beni doğruladı.

2. devreye Başakşehir oyuncu kalitesini bir tık daha sahaya yansıtmaya başlayınca oyunda kontrolü ele geçirdi. Tehlikeli olmasa da atak yoğunluğunu arttıran Başakşehir defanstan seken bir İrfan Can şutunun Crivelli'nin önünde kalmasıyla 0-1 öne geçti. 

Skorunda aleyhine dönmesiyle Beşiktaş takımında mental çöküş dikkat gözle görülürken, tribünlerden Fikret Orman protestoları ve Sergen Yalçın tezahüratları yükseliyordu. Şuursuzca hücum eden Beşiktaş'a karşı tıpkı dünkü Galatasaray gibi Başakşehir'de bir çok kontra atak şansı yakalarken son paslardaki beceriksizlikleri sebebiyle maçı koparamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında Okan Hocanın yaptığı her değişiklik Beşiktaş baskısına davetiye çıkarır cinstendi. Demba Ba, Mehmet Topal, Arda Turan gibi fiziksel olarak bitik oyuncular sebebiyle Başakşehir'de hareket edebilen oyuncu sayısı 1 elin parmağını geçmeyecek sayıya indi. Arda Turan o kadar etkisizdiki oyunda kaldığı 10 dakikada ayağına top dahi değmedi. Bu kadar olumsuzluğa rağmen Başakşehir yine de maçı kazanabilecek durumdayken Epureanu'nun gereksiz bir müdahalesinin penaltıyla sonuçlanması 2 puanın kaybolmasına, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ın başındaki ömrünün 1 hafta daha uzamasına neden oldu.

Maçın hakemi Suat Arslanboğa son dönemlerde izlediğim en kötü hakem yönetimlerinden birini gösterdi, kartları doğru kullanamadı, sürekli yanlış kararlar verdi.

Beşiktaş'ın yeni transferi N'kodu normalde Beşiktaş kapalısının nefret edeceği tipten sürekli kendini yere atıp onlarca takla atan bir tip, birinin uyarması lazım.

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails