30 Ağustos 2010 Pazartesi

Geçici mi Kalıcı mı bu Huzur




Galatasaray dün akşam eskişehir deplasmanından çıkartarak sezonun ilk puanları ile tanıştı, özel sebeplerim nedeni ile ilk yarısını izleyemedim karşılaşmanın sadece ilk 2 golü tekrardan izledim, ikiside birbirinden komik 2 gole baros'un golünde ivesa amatör küme takımlarının kalecileri gibi bir hata yaptı topu göğsüyle düzeltmeye çalışırken baros'un önüne düşürü verdi, baros da affetmedi, eskişehir'in golünde ise ufuk yandan gelen topu alamadı ıskaladı topa yetişen oyuncu ortaya çevirdi diğeri ne dokunmak kaldı. İvesa'nın derdi nedir bilmiyorum ama ufuk'taki problem tamamen güven ile alakalı, ufuk'a tamam kardeşim sen ne kadar hata yaparsan yap sen kalecisin denmeli yane yaptığı hatalar tamamen kararsızlıktan kaynaklanan problemler.

Maçın 2. yarısı ise gayet hareketliydi, bunun nedeni ise eskişehir'in yenmek için üzerimize gelmesinden kaynaklanıyordu. Bu dakikalar eskişehirde tello, sezer, koray etkili oynarken batuhan'ın beceriksizliği ve hantallığı eskişehir'i bitiren noktaydı. Galatasaray'da Milan Baros, Arda oyuna hareketlendirmeye çalışırken belki de bu sezon ilk defa mustafa ve ayhan hücuma destek verebiliyordu, orta sahadan az bir katkı alan takım skoru değiştiri verdi.

Hakan Balta'nın olmadığı maçta bütün faturanın doğru kişiye kesildiği gibi bir kanaat oluşmasın, defansımız evlere şenlik batuhan olmasa defans yine hallaç pamuğuna dönerdi.


Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails