27 Ağustos 2010 Cuma

Peki Şimdi Ne Olcak


Dün gece itibari ile 5 takımla girilen Avrupa serüvenine sadece 2 takımla devam ediyoruz. Masadan kalkanlardan bir tanesi de Galatasaray oldu.

Öyle bir maç yaşadıki Galatasaray yine insanların sinirleri ile oynayan, küfür dağarcığını geliştiren bir futbol vardı sahada, yine hiç bir varlık gösteremeyen bir takım, Kewell'ın yokluğu ile tamamen sıfırlanmış yaratıcı özellikler, tam ukrayna takımının istediği ortam vardı aslında maçın hakkı beraberlikti ne onlar ne biz gol atcak halde değildik, ancak şans bize güldü önce rakip 10 kişi kaldı daha sonra defans oyuncusunun ayağı kaydı, aydın her zaman kaçırdığı pozisyonu attı, acaba demeye kalmadı defans zaafiyetimiz yine öne çıktı saniyeler sonra golü yedik. Elendik...

Peki şimdi ne olucak, hiç bir şey olmamış gibi devam edilecek ne olucak, yarın öbür gün salak bir transfer yapılacak, taraftarlar karşılamaya gidicek, bu gazla eskişehir'de kaybetmeyecek galatasaray beraberlikle dönülecek her şey düzelicek mesajları arka arkaya verilecek, türkiye kupası başlicak yün olcak tiftik olcak..

BA-NA-NE ABİ ben bu takımı türk olmayan takımları yendiği için sevdim kardemir karabük veya feneri yendiği için sevmedim, ki benim jenerasyonum da çoğu bu düşüncededir.

sakın.... sakın tek bir kelime daha ediyim deme sakın tek bir yalan daha söleme neden biliyormusun çünkü inanırım onca mağlubiyetten sonra şimdi tek bir cümle et her şey düzelecek de gerçek olmadığını bal gibi bilirim ama yinede sana inanırım o yüzden eski günlerin hatrına sakın GALATASARAY !

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails