6 Ağustos 2010 Cuma

Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte


Karnım aç falan değil beyler dünkü maçın özetini söylüyorum size. Maç saati 6 olunca ilk yarıyı mesai de izleyebildim ikinci yarı yolda geçti ama skorun bu olucağı barizdi ilk yarıdan. Ali Sami Yen'de oynanan oyundan bir fark vardı o da rakibe saygı duyup onlar kadar mücadele etmek. Mustafa Sarp'ı burdan defalarca eleştirmişimdir ama dün takımın mücadele ruhu oydu bu sözüme 2. golü izleyen herkes imzasını atıcaktır şüphesiz. 2. yarıyı tam izlemediğim için fazla analiz yapamayacağım ama aslında değişen fazla bir şey olmadığının farkındayım, zira rakip çok zayıftı.

Sadece ilk yarıa arkaya atılan 4 pozisyon var adamlar 1 kere ofsayta düşüremediler serdar, arda, kewell 3 lüsünü ki türkiye'de hep gördüğümüz işler bunlar. Rijkaard görmüş olcak ki bu takım orta sahayı pas yaparak geçemeyecek, neill ve servete uzun vurun emri vermiş aslında iyide olmuş Kral Hakan'dan beri biz bu şekilde oynuyoruz, bu şekilde başarılı olduk yane takımın soyunma odalarında bile bu taktiğin kokusu var. Rijkaard'ın yapacağı devrimin içine bu taktikden serpiştirmezse ofk maçında olduğu gibi kazan kaldırılır.

Kaptan Arda büyük adamsın 3 adam seni zor tutar da Allah rızası için serdar özkan'a bir şey öğret ya kanser edecek bu adam bizi kanser!

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails