5 Ağustos 2010 Perşembe

Maç Günü

Sezon yaz üstüne bir de staj olunca insanın spor yazasıda gelmiyor arkadaş, normalde tam tersi sürekli bir şeyler yazmam gibi ama yok vallaha gelmiyor içimden ancak Galatasaray olacak ki işin içinde yazayım.

Dün akşam yalıdaydık fenerbahçe-young boys maçı için toplandık sanmayın biz bu ara yoğunuz yeni kampanya hazırlıkları, hali hazırda bulunan 4 sitenin hazırlığı bizi uğraştırıyor. Fener maçının ilk yarısına ara ara bakabildim ikinci yarıyı ise tamamen seyrettim, fener takımı bitmiş abi gökhan gönül'den başka yarım bir emreleri var onun dışında herhangi bir futbolcular topluluğu gibiler. Young boys için yazılanlara bakıyorum da medyada hakikaten avrupa futbolunu tanımıyorlar yada bizler gibi izleyemiyorlar.

Bir kere şunu kabul edelim beğenmediğimiz balkanlar dahil artık futbol çabuk oynanıyor, bizim futbol mentalitemiz ise bu çabukluğu uygulayacak yapıda değil en fazla 15 20 dakika yapabiliyoruz bunu, gereksiz bir gol yememe hastalığı var bizde 15 20 dakika sonunda defans bloğu geriye çekilip 70 metrede top oynamaya başlıyoruz, bu da bizi bitiriyor yoksa adamların uyguladığı fizik kondisyon dalgasını bizde yapıyoruz pek fark yok. Fenerin young boys a eleneceğini galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçın ardından söylemiştim keşke iddaya girseymişim.

Gelelim bugüne, aslında gelmeyelim abi işler karışık bugün, şimdi dün fener elendiği için bugün bizimde eleneceğimiz kesin gibi, bir de üstüne çok laçka açıklamalar demeçler görüyorum yok ofk 3. ligde oynarmış falan ya biz kendimizi ne zannediyoruz top oynanmadan kazanılmıyor abi real madrid 3. lig takımından 5 yiyebiliyor artık kimse pazarcılıkla futbolculuğu aynı anda yürütmüyor, her maça kupa finaline nasıl çıkıyorsan öyle çıkman lazım tamam abartı oldu belki ama en azından kaliteni ortaya koyman lazım ve en önemlisi rakibin kadar mücadele etmen lazım. İşte bu saydıklarımın hiç biri Galatasaray takımında bulunmuyor, en azından çıplak gözle öyle göründü ilk maçta.

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails