2 Nisan 2010 Cuma

Benfica-Liverpool:2-1

Liverpool Takımı için zor günler devam ediyor üstelik öne geçtikleri bir maçta kaybetmeleri takımı iyiden iyiye kör kuyuya doğru göndermeye başladı.
İngiliz basını faturayı hakeme çıkartmış, aslında haklılar ancak hakemlerin dahi bu kadar rahat kararlar verebilmesinin nedeni Liverpool'un marka değerinin düşmüş olmasıdır. Aynı maçı Chelsea oynasa böle kararlar çıkmazdı eminim

Aslında maç tamda kırmızıların istediği gibi başladı Agger golü attı, ancak ne olduysa 31. dakikada oldu Babel'in kırmızı kart görmesi işleri bir anda rayından çıkardı.


Aslında Cordozo'nun gol atıcağı bağıra bağıra belliydi arka arkaya pozisyonlara giriyordu, eski football manager efsanelerinden pablo aimar'ı Insua'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Cordozo gole çevirdi ve skor eşitlendi.


80. dakikada Carragher'ın yaptğı müdahaleye bir kez daha penaltı düdüğü çaldı ve Cordozo Reina ve topu farklı köşelere gönderdi.

Maçın faturası hakemle birlikte Benitez'e de kesildi maç içerisinde Benfica'ı okuyamadığı gibi sakatlıktan dönen gol silahı Torres'i de verimli kullanamadı.Liverpool'un hala tur için şansı var ancak böyle oynamaya devam ederlerse Benfica'nın ekmeğine yağ sürerler

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails