19 Nisan 2010 Pazartesi

Levazımatcı Bilica

Maçın ardından sıcağı sıcağına yazmak, maçı ve yorumları tekrar tekrar dinledikten sonra yazıyı yazmak istedim, maç öncesi yazısında yazdığımız gibi başladı maç aslında, dediğim gibi mustafa denizlinin komplo teorilerini çözecek kadar yaşlı değilim çıkarttığı 9 defans ile yine bir süprize imza attı ve maçı bence teslim etti. Daha ilk hatayıda alex gol yapınca işler iyice arap saçına döndü. Beşiktaş 3 pas yapamazken fener de iyi değildi sadece 2 pozisyona girebildiler ve 2'i bulamadılar. İlk yarıda ilgimi çeken en önemli unsursa emre ne yaparsa yapsın kart görmemesi iyidi önce ibrahim kaşa sataştı sonra geldi arkadan toramana sağlam tekme attı her pozisyona itiraz etti ancak kart görmedi.

İkinci yarıya uğur inceman kaş değişikliği ile başladı beşiktaş ki ilk yarıda çok aksayan ismaili kenara almasını bekliyordum. Fenerbahçe ise sanki maç bitmiş gibiydi ilginç bir şekilde guiza ve alex dışında basan yoktu beşiktaş ise bal yapmayan arı gibiydi organizasyon yapma özürlü orta saha yerine yaratıcı oyuncular olsa beşiktaş çok rahat goller bulabilirdi. Hakem ise kaldığı yerden devam ediyordu adeta iki tarafada saçma sapan kararlar veriyordu. Derken fitili ateşleyen hatayı yaptı bobonun luganoyu geçeceği pozisyonda lugano topu koltuğunun altına alıp şöle önüne aldı hakem penaltıyı veremedi derken beşiktaş tek net pozisyonunu ilk yarının en kötüsü ismailin hazırlaması ile buldu ancak uğur inceman topa vuramadı top auta giderken bilicanın uçan tekmesine mağruz kaldı hakem penaltıya koştu ancak kartını unuttu bu arada bilica gitti söve söve penaltı noktasına mezar kazdı durdu sonra durdu hızını alamadı babamın değişi ile galatasarayında beşiktaşında .... diye kazmaya devam etti, hakem bunuda görmedi sanırsam penaltıda yaptığı hareketten sarı kart gösterdi.Futbol oyun kurallarına göre bir oyuncu rakibine dezavantaj yaratacak şekilde direkler yada çizgiler ile oynar ve hakem tarafından cezalandırılmaz ise hükmen mağlup sayılır.Buna rağmen Bobo mezara topu koydu, iyi de vurdu aslında ancak derbilerin kalecisi volkan çok iyi çıkarttı yanlız maçtan sonraki heyecandan söylediği söz hoşuma gitti, 'penaltı kurtarılmaz, atılır' sadece heyecanına veriyorum ama fener yatsın kalksın volkana ve hakeme dua etsin önce bizim maç ardından bjk maçı volkan 3 puanı getiren adamdır.


Penaltıyı atabilse bobo eminim ki bjk maçı alacaktı, ancak kaçmasıylada bir o kadar yıkım yaşandı sinirler gerildi önce guiza toramanı hallaç pamuğu gibi attı sonra diklendi hakem kartını gösteremedi ardından gözünün önünde atılan dirseği seyirci baskısı ile kırmızı kart olarak cezalandırdı, uzatmalar hiç oynanmadı vederson ve toramanı atması ise tam facia idi vedersona her halde küfürden kırmızı verdi ama toramanın pozisyonunda kırmızı kartlı bir şey yoktu. Yine uzatmalardı semihin hiç bir şey yokken yüzünü tutup yere yatması ve alexin diklenişi ile zamanı çok rahat bir şekilde eritti fenerbahçe ve bu sezonki 12324544232. 1-0 lık galibiyetini aldı.

Haftaya bursayı yenip elimizle feneri şampiyon yapacağımız konuşuluyor ancak kasımpaşa eğer benim izlediğim maçlarda ki gibi oynarsa fenerbahçeyi yener gibime geliyor.

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails