25 Nisan 2010 Pazar

Olmayan Senaryo


Sabah kafamdaki düşüncelerden oluşturduğum 3 senaryoda tam olarak gerçekleşmedi, aslında fenerbahçe galibiyetini tahmin etmiştik ancak bursa-galatasaray maçının berabere bitmesi herkes açısından süpriz oldu, zaten oynanan oyunda beraberlik dışında her sonuca açıktı, gerek maç içindeki şanslar, gerek beceriksizlikler, hakemin tempoyu düşürmesi ve gereksiz kartlar çıkarması bu beraberliği doğurdu, ve sonuçta fenerbahçeliler dışında kimse bu beraberliğe sevinmedi.

Önceden ürettiğim senaryoların bursasporun aksine olmasının nedeni bursanın son haftalarda oynadığı oyunla ali sami yen den çıkamayacağını düşünmemden oluşmuştu, ancak bursa takımı açıkçası beni utandırdı, sadece 2 hücum oyuncusu ile bizim defansı hallaç pamuğu gibi attılar 4 5 tane bu nasıl kaçar cinsinden pozisyonları vardı, ancak onların şanssızlığı bu pozisyonların neredeyse hepsinde sercan'ın bulunmasıydı.

Galatasaray cephesinde ise protestodan sonra canlanan takımın formu sürdü ancak biz bursa kadar beceriksiz değil şanssızdık, özellikle ikinci yarıda girdiğimiz pozisyonların hepsinde top kaleye gitmeden bir bursalının sırtına yada başka bir yerine çarpıp geri döndü, barosun 6 pastan atamadığı kafa vuruşu ise hala gözümün önünde.

Kalan haftalar ne getirir, görünen o ki galatasaray için de sezon artık bitti, bu maçla birlikte ilk 2 sıra belli oldu, bundan sonra ilk 2 değişir mi ? işte bunu tahmin etmek çok zor. Lider fenerbahçe içerde eskişehir, deplasmanda ankaragücü ve son olarak içerde trabzon ile oynayacak. Taraftar gözü ile bakınca eskişehir de rıza çalımbay etkisi, ankaragücü-bursaspor kardeşliği, trabzon-fener rekabeti fenerin işi baya zor gözüküyor ancak geçtiğimiz haftalara baktığımızda çok kötü bir form durumundayken okyanusları aştılar ben derede boğulacaklarını zannetmiyorum.

Bursaspor için ise önünde 2 maç kaldı ve 2 sini de içerde oynayacaklar kayserisporu kolay geçiceklerini düşünüyorum ancak şampiyonluk son haftaya kalırsa beşiktaş için iki ucu boklu değnek durumu ortaya çıkacak, beşiktaşlı oyuncuların yerinde olmak istemezdim.

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails