17 Nisan 2010 Cumartesi

Manisaspor 1-2 Galatasaray

Kazanmamız gereken maçı kazandık. Maça sezon başından beri çıkmamız gereken bir 11 ile yetenekli üretken iştahlı kadroyla çıktık ve etkisini de gördük ilk yarıda ofsayt verilen ancak ofsayt olmayan manisa atağı dışında pozisyon vermedik, ve golü de bulduk hatta keita biraz akıllı olsa 1 dakikada 2 gol birden bulacaktık.

İkinci yarıya manisa atak başladı ancak her zamanki hastalığa tutulmadık neill in savunmayı iyi organize etmesi ile büyük boşluklar oluşmadı , hücum da ise bizim oyunculardan çok manisalı oyuncuların bize yaptıkları asistler sayesinde pozisyonlar bulduk özellikle mehmet güvenin asisti ile barosun herkesi geçip adeta şeytandan çelme yiyen barosun pozisyonu acayipti. Derken o kadar acayip bir pozisyon yaşandı korneri kısa kullandık sağ taraftan yanılmıyorsam mehmet topal dı topu aykuta gönderdi herkes naptı bu salak derken aykut bekletmeden canere oynadı o da bekletmeden topu defansın arkasına gönderdi arkadan çıkan arda deparı attı kalecinin yanından topa dokundu zaten gol olacak topa baros geldi dokundu maç 2-0 oldu, 2. gol çalışılmış bir şey miydi bilmiyorum ama hakikaten çalışılmışsa gerçekten inanılmaz bir gol.

2-0 ı yakaladıktan sonra arda kenara geldi mustafa sarp oyuna girdi sinir katsayılarım yükseldi, sabri gidip gelmemeye başladı ve klasikleşmiş nazar boncuğumuzu mehmet topalın kafasından yedik, son dakikalarda elanoyla inanılmaz bir de gol kaçırdık santos solu keita solu zorladı çok büyük eziyet çekmeden maçı bitirdik.

Haftaya bursa ile oynayacağız yarın ki derbinin sonucu çok etkili olacaktır ancak ben bursayı yeneceğimize inanıyorum. derbi beşiktaş galibiyeti yada beraberlik ile biterse tadından yenmez bu lig demedi demeyin

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails