11 Nisan 2010 Pazar

Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor


Son 4 haftadan sadece 1 puan takımı çıkartan takım için ekran başına geçmek korku veriyordu ki öyle de oldu maçın tamamını izlemedim maç sırasında oyun oynamak daha çekici geldi keşke izleseydim diyeceğim bir maç oldmadı skor bizi yanıltmasın diyarbakır ligin en kötü takımı gördüğüm kadarı ile.



Bu kadar kötü diyarbakır bile bize karşı çok net bir pozisyonla başladı maça tandem yine döküldü bu pozisyonda, daha sonra ise devreye sporcu kağıtlarından kendisini tanıdığımız eski trabzonlu metin aktaş çıktı sahneye keita'nın getirdiği iki ortaya milan baros'un vurduğu kafalarda 2 hatalı gol yedi takımın direncini düşürdü.



2. yarının başında ise diyarbakır savunmasının uzaklaştıramadığı mı desem uzaklaştırmadığı kornerden lucas neill'in volemsi golü geldi, maç koptu daha sonra bir dakika daha geçmeden milan baros çok güzel bir gol attı, topu aldı adamları geçti tuttuğu köşeden içeri attı topu. Bu golün tekrarını izlerken aklımdan geçen tek düşünce bu adamın bu sezon sakatlanmaması durumuydu eminim ki baros sakatlanmasa şuan da 20 gol barajını geçmiş bizde 5 6 puan farkla şampiyonluğa koşuyorduk.



Bu maç bize öyle çok büyük hava getirmeyecek çünkü kasımpaşa'ya 4 attıktan sonra ki durum ortada. Liderin 5 fenerin 4 puan gerisindeyiz geçen hafta çizilen bütün kötü senaryoları söylediğim bütün lafları yedirme şansı var takımın sadece ciddiyet içerisinde oynaması gerekiyor, üsttekilerin bu zor maç periyodunda şampiyonlar ligi gelebilir.

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails