7 Nisan 2010 Çarşamba

Cadı Kazanı: Florya


Takımın son 4 haftada sadece 1 puan alması, şampiyonluktan kopuşun yaşanması gelecek sezon planlarının yapılmasına neden oldu. Florya hiç olmadığı kadar sıcak günler yaşıyor, öncelikli konu ise yabancı oyuncular, öyle ki Milan Baros dışında bütün oyuncular gözden çıkarılmış durumda.

Bir numarada gidecek isim Jo Alves. Zaten kiralık olan oyuncuya sezon sonunda city yolları gözüktü bile. Jo geldiğinde beklenti büyüktü gönderilen Nonda'dan daha çok verimli olması için alınmıştı. Oynadığı ilk maçlarda gollerini atmış takıma çabuk uyum sağlamış görüntüsü versede zorluk seviyesi artan maçlarda rakip defans arasında kaybolup gitti, fenerbahçe maçından sonra düzenlediği parti ise sonun başlangıcı oldu.

Gönderilmesi düşünülen diğer oyuncular ise Elano, Keita ve Kewell. Elano geldiğinden beri bir tane iyi maçı olmadı ki ben yanlış yerde oynatıldığından dolayı böle olduğunu düşünüyorum Mustafa Sarp'ın yerinde oynasaydı çok daha başarılı olabilirdi. Amma velakin hoca ben değilim bundan dolayı Elano Dünya kupasında şov yapmassa takımdan gönderilecek 2. isim.

Kader Keita'ya gelecek olursak, taraftarın aksine benim ısınamadığım bir oyuncu (şuana kadar hangi siyahi galatasaraylıya ısındım ki). Bir kere oyun ahlakı sıfır bir oyuncu her pozisyonda ayağı kırılmışcasına yere düşüyor, maçın tansiyonunu arttırıyor gereksiz yere, maçların hiç birinde 90 dakikaya performansını taşıyamıyor, 10 dakikalık saman alevi gibi performanslarla sezonu geçirdi yedi bitirdi. Fildişi Sahili'nin bir şey yapamayacağını düşündüğümden takımda kalacak gibime geliyor, gönderilmez zaten istediğimiz parayıda kimse vermez.

Harry Kewell'a gelirsek. Bence gönderilmesi tamamiyle hata olucak bir isim adam oynadığı bütün maçlarda elinden geleni vermeye çalıştı ne Elano gibi kaçak dövüştü ne de Keita gibi inişli çıkışlı grafik gösterdi yeri geldi stoper oynadı yeri geldi forvet oynadı gol attı attırdı. Ne yapıp edilip Harry'nin bu forma altında futbolu bırakması sağlanmalıdır.

Giovanni ile Leo Franco'nun durumları ise bundan sonra gösterecekleri performansa değerlendirilecek ki bence ikisinin de gönderilmesi gerekir. Leo Sanctis kadar olamadı, Santos ise bizim ligde tutunabilecek fizik kapasiteye sahip değil.

Türk futbolcularda durum daha vahim, her ne kadar medyada sadece Barış'ın adı geçse de bence Ayhan, Mustafa Sarp, Servet Çetin'in takımdan gönderilmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails